KOOKWORKSHOP

Vegetarisch eten kun je om allerlei redenen doen: voor een beter milieu, voor het welzijn der dieren, uit religieuze motieven en nog veel meer. Dat vegetarisch eten ook heel lekker en gevarieerd kan zijn, weet iedereen die de keuken van chef-kok Maarten heeft geproefd. In het laatste weekend van oktober is er weer een kookweekend dat dit keer in het teken staat van vegetarisch eten en gezondheid. Sommigen vragen zich wellicht af of vegetarisch eten wel gezond is of wat je moet eten om gezond te blijven.


Maarten de Vries, onze chef
Al groenten snijdend, de vlam onder de pannen en met een snufje kruiden of een scheutje olie leer je dit kookweekend waarschijnlijk veel nieuwe dingen kennen. Nieuwe recepten en kookfeitjes, nieuwe gezichten, nieuwe contacten en iets over gezondheidsleer neem je zeker mee tijdens het weekend van 29 en 30 oktober. Gezelligheid, een ontspannen sfeer en gewoon genieten van heerlijk eten en het koken zelf staat natuurlijk ook voorop.


Maarten de Vries neemt dit weekend Arthur Labree mee naar de keuken om hem te assisteren. Arthur is een vegetarische lekkerbek en natuurvoedingskok die op het Oost West Centrum te Rotterdam onder meer de relatie van voeding en gezondheid heeft bestudeerd. De belangstelling voor de kookweekends van Maarten is altijd overweldigend, deze cursus is helaas al volgeboekt. Waarschijnlijk wordt er in februari volgend jaar weer een kookworkshop georganiseerd.